Safe & Easy Nursing

Borstvoeding hulpmiddelen

Wat Sofie, nieuwe mama, van Materni Flowcup vindt:
“Na 5 uur wenen is dit onze redding geweest. Onze prinses wil niets anders meer. Dank u Flowcup voor eindelijk wat nachtrust!”

De mening van Marie, verpleegkundige op de afdeling Neonatologie:
“De Flowcup is echt geweldig: zodra het zachte mondstukje op de onderlip van de baby ligt, likt deze op eigen tempo de moedermelk binnen, zonder morsen. De bevallen mama kan het zonder mijn hulp en ziet perfect hoeveel melk de baby binnen krijgt.”

Borstvoeding is en blijft de meest natuurlijke voeding voor een baby. Maar soms kan of mag een moeder de pasgeborene niet meteen de borst geven. Of heeft de baby zuigproblemen. Daarom ontwikkelde Materni 2 lepeltjes om de baby toch met moedermelk bij te voeden.

Flowspoon

De Materni Flowspoon is een moduleerbaar lepeltje met zachte rand. Met de Flowspoon vang je handig de eerste moedermelk (colostrum) op. De opgevangen melk kan dan veilig en gedoseerd toegediend worden aan de pasgeborene.

Flowcup

Met de zachte Materni Flowcup dient u een baby veilig en gedoseerd een grotere hoeveelheid afgekolfde melk toe. Er bestaat geen gevaar voor verslikking en er gaat haast geen kostbare moedermelk verloren. De Flowcup past op alle Materni flessen

 

Technische kenmerken – Garanties
Klaar voor gebruik en individueel verpakt
Gemaakt uit voedingsgeschikt materiaal TPE en Polypropyleen
Vaatwasbestendig
Bisfenol A-, ftalaat- en latexvrij
Borstkolf

Materni is volop bezig met de ontwikkeling van een borstkolf met zacht schild om het afkolven aangenamer te maken.